Mednarodno

Prisotnost na mednarodnem trgu

Podjetje OTA-S d.o.o. je dejavno tudi na mednarodnem trgu, kjer pridobiva dragoceno znanje in išče nove priložnosti za nadgraditev poslovanja. Podjetje je prvo v Sloveniji, ki je uspešno postalo del mednarodnega združenja Santa Fe Associates International. Priznano združenje, kamor so včlanjena uspešna podjetja z vsega sveta, deluje na področju računovodstva, revizorstva in poslovnega svetovanja. Na ta način širimo svojo mrežo in ustvarjamo tudi nova partnerstva, ki so lahko v pomoč našim strankam, kadar želijo nastopiti na mednarodnih trgih.

Poleg tega OTA-S d.o.o zastopa tudi podjetja iz EU, predvsem iz Italije, in iz tretjih držav, trenutno največ iz Srbije. Podjetjem poleg računovodskih storitev zagotavljamo tudi kakovostno pomoč pri razumevanju slovenskega poslovnega okolja, poskrbimo za uspešno dogovarjanje z državo, dobavitelji in bankami, razširjamo njihove poslovne mreže in podobno.

Zaradi kakovostnega dela in zaupanja vrednih storitev se na nas obrača vedno ve tujih partnerjev, ki prinašajo nove priložnosti tudi za medsebojno povezovanje vseh naših strank.

računovodstvo in računovodske storitve

Računovodstvo

Zanesljive računovodske storitve za
večja in manjša podjetja, ki so popolnoma
prilagojene vašim potrebam.

davčno svetovanje podjetjem

Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki poskrbijo, da vaše
davčne obveznosti zmanjšamo na
minimum in vam zagotovimo občutne letne prihranke.

finančno poslovni nasveti

Poslovno in finančno
svetovanje

Sprejemajte prave poslovne odločitve, ki
vam bodo prinašale dobiček in skrbele za
optimizacijo vašega poslovanja.