Poslanstvo in vizija

Tudi v prihodnosti želimo zagotavljati zanesljive storitve na najvišjem nivoju, jih nadgrajevati ter ostati prva izbira za vse, ki potrebujete zaupanja vrednega partnerja, s katerim je vaša pot do uspehov še hitrejša.

Z ekipo strokovnjakov in drugačnim pristopom do celovitega vodenja poslovanja pokazati, da ni smisel računovodstva zgolj samo knjiženje prejetih papirjev in oddajanje obvezne dokumentacije državni upravi. Pokazati kako računovodja postaja vedno bolj desna roka samega podjetnika. Da lahko računovodja nastopa v vlogi davčnega svetovalca pri vsakoletni davčni bilanci, postaja finančni svetovalec pri kontaktih z banko, predvideva poslovna gibanja v prihodnosti kot poslovni svetovalec, pomaga pri izobraževanju podjetniku pri razumevanju in večji učinkovitosti poslovanja podjetja in s tem pomaga pri večjem uspehu na vseh področjih. Pokazati in dokazati, da smo več kot samo računovodski servis za knjiženje papirjev in oddajo bilance ter kako s pomočjo našega znanja transformirati in dvigniti nivo poslovanja do večjega uspeha.

Naša filozofija je zagotavljanje kvalitetnega dela in svetovanja kot pomoč pri razvoju podjetja v različnih poslovnih fazah. Storitve izvajamo z veliko mero odgovornosti, saj je tudi naš cilj dober poslovni rezultat naših strank. Poslanstvo tako uresničujemo s pomočjo zaposlenih delavcev in zunanjih sodelavcev, ki jih združujemo v visoko strokovno usposobljen in kvaliteten tim. Velik poudarek dajemo strokovnemu znanju in izkušnjam in se za doseganje tega cilja nenehno izobražujemo. Naša prednost tako v pridobivanju zaupanja s kakovostnim in učinkovitim delom, kar našim strankam prinaša varnost in dodano vrednost. Smo prilagodljivi in odzivni v tem smislu, da ima vsaka stranka individualno obravnavo glede na njihove želje in cilje.

računovodstvo in računovodske storitve

Računovodstvo

Zanesljive računovodske storitve za
večja in manjša podjetja, ki so popolnoma
prilagojene vašim potrebam.

davčno svetovanje podjetjem

Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki poskrbijo, da vaše
davčne obveznosti zmanjšamo na
minimum in vam zagotovimo občutne letne prihranke.

finančno poslovni nasveti

Poslovno in finančno
svetovanje

Sprejemajte prave poslovne odločitve, ki
vam bodo prinašale dobiček in skrbele za
optimizacijo vašega poslovanja.