Storitve

Vloga računovodskega servisa je še posebej v zadnjih letih presegla zgolj knjiženje prejetih papirjev in oddajanje obvezne dokumentacije državni upravi, saj je postal računovodja nepogrešljiva desna roka podjetnikov. Nastopa namreč v vlogi davčnega svetovalca pri vsakoletni davčni bilanci, postaja finančni svetovalec pri kontaktih z banko, predvideva poslovna gibanja v prihodnosti kot poslovni svetovalec ter vam z znanjem in poznavanjem razmer pomaga pri sprejemanju optimalnih poslovnih odločitev.

Fleksibilno računovodstvo

V podjetju OTA-S d.o.o. na prvo mesto vedno postavljamo potrebe strank ter naše storitve prilagodimo zahtevam posameznega podjetja. Sodelujemo tako z manjšimi kot večjimi podjetji, saj znamo vsakemu ustrezno prisluhniti ter ponuditi, kar potrebuje. Tako v celostno ponudbo integriramo različne storitve, kot so knjigovodstvo, računovodstvo, davčno svetovanje, poslovno in finančno svetovanje ter pomoč pri (re)organizaciji sistema dela v podjetju.

Svoje poslovne procese smo zasnovali tako, da vam lahko ponudimo kar najbolj konkurenčne cene in pogoje sodelovanja. Prvo leto nas zgolj preizkusite, že naslednje leto pa se boste z veseljem vrnili, saj bo pogled v poslovne knjige razkril, da se vam sodelovanje z nami resnično splača.

Računovodske storitve

Davčno svetovanje

Poslovno
in finančno svetovanje

Organizacija sistema dela

Si želite zagotoviti sodelovanje s strokovnjaki po ugodni ceni?
Oddajte povpraševanje!

računovodstvo in računovodske storitve

Računovodstvo

Zanesljive računovodske storitve za
večja in manjša podjetja, ki so popolnoma
prilagojene vašim potrebam.

davčno svetovanje podjetjem

Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki poskrbijo, da vaše
davčne obveznosti zmanjšamo na
minimum in vam zagotovimo občutne letne prihranke.

finančno poslovni nasveti

Poslovno in finančno
svetovanje

Sprejemajte prave poslovne odločitve, ki
vam bodo prinašale dobiček in skrbele za
optimizacijo vašega poslovanja.