Reference

V sodobnem svetu 21.stoletja, kjer prevladuje huda konkurenca med posameznimi družbami, lahko samo tvoje konkretno delo pove kaj o tvoji profesionalnosti. Zato je zadovoljna stranka največja marketinška investicija posameznega podjetja.

V ta namen smo vam predstavili kratek seznam referenc naših partnerjev, seveda le tistih, ki so to pod varnostjo poslovnih skrivnosti tudi dovolili.

"Že od vsega začetka sodelujemo z podjetjem Ota-S d.o.o. kar se nam kaže tako v organiziranosti kot prihodkih samega podjetja. So mladi tim, vedno pripravljen na delo. Poleg tega tudi aktivno sodelujejo pri različnih projektih v podjetju in s svojimi prodornimi idejami marsikdaj pokažejo hitrejšo in boljšo pot do cilja. "

Uroš Gnezda, prokurist Vizija sport d.o.o.

"Strokovni kader podjetja Ota-S d.o.o. je odziven in prilagodljiv. Od njih sem dobil točno tisto, kar sem želel. Za zdaj ne razmišljam o spremembni računovodskega servisa, saj mi podjetje Ota-S d.o.o. poleg računovodskih nudi tudi finančno - davčne storitve kar popolnoma zadostuje moji ideji o računovodskem servisu."

Matjaž Debelak, direktor Cult d.o.o.

"S podjetjem Ota-S d.o.o. poslovno sodelujemo že dobra tri leta. Preseneča me energija in miselnost podjetja Ota-S d.o.o., ki se kaže v nenehni želji po napredku, rasti in inovativnih idejah, ki jih imajo."

Biserka Šubelj, direktorica Metaja d.o.o.

računovodstvo in računovodske storitve

Računovodstvo

Zanesljive računovodske storitve za
večja in manjša podjetja, ki so popolnoma
prilagojene vašim potrebam.

davčno svetovanje podjetjem

Davčno svetovanje

Naši strokovnjaki poskrbijo, da vaše
davčne obveznosti zmanjšamo na
minimum in vam zagotovimo občutne letne prihranke.

finančno poslovni nasveti

Poslovno in finančno
svetovanje

Sprejemajte prave poslovne odločitve, ki
vam bodo prinašale dobiček in skrbele za
optimizacijo vašega poslovanja.